اکثر دستگاه های علف تراش و علف زن با گذشت زمان و به کارگیری شان در باغ و زمین های کشاورزی دچار فرسایش و آسیب می شوند در نتیجه نگهداری و سرویس مداوم و صحیح یکی از اصول کار کردن با انواع علف تراش و علف زن است. تعمیر و نگهداری علف تراش سبب افزایش طول عمر دستگاه می شود. بنابرین توجه به تعمیر و نگهداری دستگاه علف تراش ضروری و مهم می باشد.

مراحل بررسی و عیب یابی دستگاه علف تراش و علف زن

شمع موتور علف تراش

شمع موتور علف زن یکی از تجهیزاتی است که بایستی هر هفته مورد بررسی و بازدید قرار بگیرد. ابتدا درپوش روی موتور علف تراش را باز کنید و نحوه سوختن بنزین را مشاهده نمایید. با بررسی رنگ نوک سر شمع می توان فهمید که شمع موتور علف تراش سالم است یا خیر، اگر رنگ نوک سر شمع علف زن به رنگ زرد متمایل به خاگستری و قهوه ای باشد نشان دهنده سالم بودن سر شمع و تنظیم بودن موتور می باشد. در صورت جمع شدن رسوبات در اطراف شمع، با استفاده از یک کاغذ سنباده نرم، رسوبات را جدا و تمیز کرده و در صورت لزوم شمع را تعویض نمایید.

فیلتر سوخت علف زن

فیلتر سوخت، یکی از مهم ترین تجهیزات علف تراش می باشد و برای بازدید و بررسی آن بایستی آن را از داخل مخزن بیرون آورد. خارج نمودن فیلتر سوخت علف زن بایستی با دقت بالا انجام بگیرد تا به لوله سوخت آسیبی نرسد.

فیلتر هوا علف زن

با استفاده از برس یا مسواک می توان فیلتر هوا علف زن یا علف تراش را تمیز نمود. بایستی توجه کرد اغلب فیلترهای هوا قابل شست و شو نیستند و تنها برخی از مدل های آن ها را می توان توسط اسفنج و آب صابون تمیز نمود. هرگز از فیلترهای آسیب دیده و دارای پارگی استفاده نکنید و قبل از استفاده حتما بایستی تعویض گردند.

سر دنده های علف تراش

دنده ها و اطراف آن بایستی همیشه چرب و روان باشند به همین دلیل گریس کاری سر دنده های علف تراش ضروری است. گریس کاری سر دنده های علف تراش باعث کاهش حرارت دستگاه و افزایش طول عمر یاتاقان دستگاه می شود. لازم به ذکر است برخی از مدل های علف زن دارای یک ورودی کوچک به منظور تزریق گریس بر روی چرخ دنده ها می باشد.

بهترین راه کارها برای تعمیر و نگهداری علف تراش

انجام مراحل فوق هر یک سبب افزایش طول عمر دستگاه علف زن می شود اما رعایت نکاتی مانند تمیز کردن تیغه علف زن بایستی همواره پس از استفاده از علف تراش مورد توجه قرار بگیرد. همچنین به کار گیری دستورالعمل های ایمنی و محافظتی موجود در دفترچه راهنما هر دستگاه سبب افزایش طول عمر دستگاه می شود و از استهلاک دستگاه جلوگیری می کند.

2 دیدگاه در “تعمیر و نگهداری علف تراش و علف زن

  1. حمید رضا گفت:

    سلام.خسته نباشید..ببخشید اموزش تعمیر دستگاه علف زن دارین؟ میشه لطفا جایی برای اموزش تعمیر معرفی نمایید…نهایت لطف شماست..ممنون وسپاسگذارم

    1. پشتیبانی گفت:

      با سلام . در حال حاضر آموزشی برای تعمیر این محصول وجود ندارد . لیکن شما می توانید با بخش فنی شرکت تماس گرفته و مشکل دستگاه خود را بازگو نمایید . در صورتیکه مشکل جزیی باشد ممکن است به صورت تلفنی حل شود در غیر این صورت مراکز تعمیر خدمت شما معرفی می گردد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *