نحوه انتخاب پنل خورشیدی | فروش سولار پنل
پنل های خورشیدی کمک بسیاری به محیط زیست کرده و از انرژی تجدید پذیر خورشید استفاده می کند. اما باید دقت نمایید که همه پنل ها شبیه به هم نیستند. مواردی نظیر متریال ساخت پنل، استفاده از اینورتر خورشیدی، نحوه نصب و محل نصب پنل از جمله مواردی است که برای انتخاب پنل های خورشیدی باید به آن دقت کرد. در نتیجه قبل از آن که پنل های خورشیدی را برای خانه و یا سایر موارد کاربردی استفاده کنید باید تصمیم بگیرید که چه پنلی برای شما مناسب است.
انتخاب جنس پنل خورشیدی:
پنل خورشیدی مونوکریستالی
اگر به دنبال کارایی و راندمان بالایی هستید، از صفحات خورشیدی از جنس مونوکریستال استفاده کنید. چون در ساخت این پنل ها از درصد خلوص بالای سیلیکون استفاده شده است، راندمان بالایی در تبدیل نور به انرژی دارند. هرچه میزان کریستال در صفحات خورشیدی بالاتر باشد، صفحه شما بهتر کار خواهد کرد. قیمت پنل خورشیدی مونوکریستالی معمولا نسبت به سایر جنس ها گرانتر می باشند، اما راندمان بالایی دارند. هم چنین قابل ذکر است که صفحات مونوکریستالی ضایعات زیادی را بعد از نصب تولید می کند. در نتیجه اگر به دنبال پنل های سبز می گردید، پنل های دیگر برای شما مناسب خواهد بود.
2.پنل خورشیدی پلی کریستالی
اگر به دنبال پنل هایی هستید که دوستدار محیط زیست هستند، از پنل های خورشیدی پلی کریستالی استفاده کنید. در ساخت تمام این پنل ها ازمواد سیلیکونی استفاده شده است که این مدل صفحات را به سبزترین گزینه پنل ها تبدیل کرده است. اگر چه این پنل ها مانند پنل های مونوکریستالی راندمان بالایی ندارند اما قیمت و هزینه آن ها بسیار پایین تر می باشد. چراکه این پنل ها در دماهای بالا عملکرد خوبی ندارند. در نتیجه این پنل ها در محیط هایی با دمای بالاتر از 80 درجه فارنهایت (27 درجه سانتی گراد) مناسب نیستند. در نتیجه حتما قبل از خرید دقت نمایید که در چه محیط و آب و هوایی می خواهید این پنل ها را نصب کنید.
3. صفحه خورشیدی لایه نازک
پنل های لایه نازک بسیار مقرون به صرفه می باشد و معمولا ارزان ترین پنل خورشیدی در بین مدل ها می باشد. یکی از معایب این مدل ها این است که نسبت به سایر صفحات سریع تر تخریب می شود. در نتیجه با وجود اینکه هزینه کمتری دارند اما در طی سال ها به تعمیرات بیشتری نیاز است. در مقایسه با سولار پنل های مونوکریستال و پلی کریستال به فضای بیشتری نیاز دارند. آنها ممکن است تا دو برابر یک صفحه خورشیدی مونو یا چند بلوری با همان انرژی تولیدی نیاز داشته باشند. در نتیجه برای خانه های کوچک و یا محیط هایی که فضای کمتری دارند، استفاده از این پنل ها به نظر می رسد مناسب نباشد.
4.صفحات خورشیدی بی شکل
برای خانه های کوچک این مدل مناسب می باشد. این مدل را می توان زیر مجموعه ای از صفحات خورشیدی لایه نازک دانست. اما به صورت کلی سایز این پنل ها کوچکتر است. از طرسق فرآبندی چندین لایه از سلول های سیلیکونی آمورف روی هم قرار می گیرد. راندمان این صفحات دو برابر صفحات لایه نازک است. در نتیجه این پنل ها از سایر صفحات فیلم نازک گرانتر هستند. در نتیجه اگر به دنبال پنل خورشیدی ارزان و در عین حال با راندمان بالا هستید این مدل گزینه بسیار مناسبی می باشد.
انتخاب اینورتر برای پنل خورشیدی
اینورتر مرکزی
اینورتر های مرکزی از جمله قدیمی ترین و متداول ترین نوع اینورتر های خورشیدی هستند. این اینورتر ها معمولا قابل اطمینان ترین گزینه هستند، زیرا در آب و هوای سخت عملکرد خوبی دارند. اینورتر ها مانندمغز سیستم صفحات خورشیدی هستند و خروجی و عملکرد صفحات خورشیدی را نظارت می کنند.
2. اینورتر رشته ای
اینورتر های رشته ای را برای کم کردن هزینه ها انتخاب کنید. اینورتر رشته ای شکل جدیدی از اینورتر های مرکزی هستند که گروهی از پنل های کوچک را به یکدیگر وصل می کند تا به صورت یکسان عمل کنند. این مدل ها معمولا از مدل های مرکزی ارزانتر هستندو مقرون به صرفه ترین انتخاب در اینورتر ها می باشند. اینورتر های رشته ای در خانه هایی با سطح صاف بهترین عملکرد را دارند. در مقایسه با میکرو اینورتر ها و بهینه ساز های قدرت فناوری رشته ای قدیمی تر است.
3. بهینه ساز قدرت
اگر می خواهید پنل را با سایه جزئی استفاده کنید، یک بهینه ساز قدرت خریداری کنید. این اینورتر های خورشیدی از سلول های خورشیدی استفاده می کند تا در مکان های سایه دار کار کنند. اگر خانه و یا محلی که می خواهید از پنل استفاده کنید 6 الی 8 ساعت از تابش مستقیم خورشید با دوره های سایه جزئی برخوردار است، از بهیته ساز های نیرو استفاده کنید. مانند تمام صفحات خورشیدی، بهینه ساز های قدرت در محیط های همیشه ابری کار نمی کند.
4. میکرو اینورتر
برای استفاده طولانی مدت از میکرو اینورتر ها استفاده کنید. عمر میکرو اینورتر های به طور کلی بیشتر از سایر انواع صفحات خورشیدی می باشد. بر خلاف سایر ینورتر ها که در صورت خرابی یک صفحه دیگر کار نمی کنند، میکرو اینورتر ها با یک صفحه با یک صفحه خراب نیز کار می کنند. با این حال، به دلیل عمر طولانی، میکرو اینورتر ها نیز گران قیمت هستند. اما از جمله مزیت های این مدل می توان نصب آسان آن اشاره کرد.
نحوه نصب پنل خورشیدی
1.سیستم بالاست
اگر در منطقه ای کم باد زندگی می کنید، برای نصب پنل از یک وزنه تعادل (بالاست) استفاده کنید. صفحات خورشیدی چند متر بالاتر از سقف با زاویه بر روی وزنه تعادل به هم نصب می شوند. پایه های بالاست بسیار کارآمد هستند زیرا به سقف نفوذ نمی کنند و نور مستقیم خورشید را دریافت می کنند. طراحی به کار رفته در این مدل باعث آسیب پذیری بیشتر این مدل می گردد، با این حال در آب و هوای بادی کارایی خوبی ندارد.
در کل سیستم های بالاست از جمله ارزان ترین سیستم های نصب می باشد. سیستم های بالاست به طور کلی کل سقف را می پوشانند که در این صورت تعمیر و نگهداری و بازسازی را کمی سخت تر می سازد.
2. سیستم پایه مکانیکی متصل
در این مدل صفحات خورشیدی بر روی یک پایه مکانیکی متصل با زاویه کم و یا بدون زاویه نصب می شود. این مدل از جمله مطمئن ترین گزینه های نصب محسوب می شود. از آن جایی که این پایه ها به تیر های سقف نصب می شوند، در آب و هوای سخت نیز عملکرد مناسبی دارند. هم چنین از دیگر مزیت های این مدل می توان به فضای کم اشغالی اشاره کرد. از اغلب به سقف خود دسترسی داشته باشید، ایده آل ترین حالت استفاده از این سیستم می باشد.
3. سیستم پایه هیبریدی
پایه هیبرید همانند پایه مکانیکی به سقف متصل می شود اما ممکن است مانند پایه های بالاست کمی بلند و یا زاویه دار باشند. این حالت باعث می شود که آن ها در پشت بام ایمن بمانند در حالی که مانند پایه های بالاست می توانند مستقیما نور خورشید را دریافت کنند.
4. پایه ثابت
اگر نمی توانید پنل های خورشیدی را روی سقف نصب کنید، از یک پایه ثابت استفاده کنید. پایه های ثابت خورشید را در طول روز دنبال می کنند. این نحوه نصب سولار پنل حداکثر میزان جذب نور خورشید را دارد. اگر صفحه خورشیدی شما روی زمین است و هر روز سایه دارد، پایه های ثابت می توانند نور بیشتری را جذب کنند و به انرژی تبدیل کنند.
فاکتور های ضروری در انتخاب پنل خورشیدی
پنل های خورشیدی را با توجه به نوع ساختمان و یا محلی که می خواهید آن ها را نصب کنید، باید انتخاب کنید. بسته به این که شما از چه پنل خورشیدی برای ساختمان مسکونی، تجاری یا صنعتی استفاده می کنید. برخی از صفحات خورشیدی ممکن است بیش از سایر نیازهای شما را برآورده کند. از شرکتی پنل های خورشیدی را می خرید اطلاع دهید. که از چه نوع ساختمانی در صفحات خورشیدی استفاده می کنید. تا بتواند به شما بهترین گزینه را معرفی نمایند. به عنوان مثال اگر می خواهید. برای یک ساختمان صنعتی پنل خورشیدی بخرید، ممکن است پنل های مونوکریستالی به دلیل کارایی بالای آن ها در تبدیل انرژی بخواهید.
قبل از خرید صفحات خورشیدی، نیاز های مصرفی برقی خود را تعیین کنید. اگر ساختمان شما انرژی زیادی مصرف می کند، یک صفحه خورشیدی گران قیمت که انرژی بیشتری تولید می کند ممکن است به شما کمک کند. تا در مدت زمان طولانی در مصرف انرژی صرفه جویی کنید. با دو یا سه قبض برق قبلی خود تصمیم بگیرید. که آیا پنل خورشیدی می تواند در مصرف برف برای شما صرفه جویی به عمل آورد؟
اگر قبض برق شما هر ماه زیاد است و قصد دارید. برای مدت زمان طولانی در آن خانه زندگی کنید، ممکن است یک صفحه خورشیدی مونو کریستال انتخاب کنید. اما اگر مصرف برق شما بالا نباشد می توانید از پنل های خورشیدی با لایه نازک متناسب با نیاز شما استفاده کنید. برای داشتن درد جامع تر در مورد استفاده از انرژی باید به مدت یکسال صورت حساب های خود را بررسی کنید. به این ترتیب شما می توانید الگوی مصرفی دقیق خود را حتی فصل به فصل داشته باشید.
قبل از خرید صفحات خورشیدی بودجه ای برای آن تعیین کنید. علاوه بر هزینه مربوط به پنل خورشیدی، هزینه هایی مربوط به اینورتر و نحوه نصب را نیز در نظر داشته باشید. هم چنین می توانید برای اطلاعات بیشتر و مشاوره فنی رایگان با گروه بازرگانی آی ناین در تماس باشید. تا بهترین مدل را به شما معرفی کنند.
متشکریم و سپاسگزاریم که همراه گروه آی ناین هستید،
خوشحال و ممنون میشویم نظر خود را راجع به نحوه انتخاب پنل خورشیدی ، در قسمت نظرات برایمان ارسال کنید.