جدول انتخاب پمپ آب برمبنای تعداد طبقات و واحد ها
جدول راهنمای انتخاب پمپ آب خانگی بر مبنای تعداد طبقات و تعداد واحد ها در زیر آورده شده است. دقت کنید پمپ های پیشنهادی بر مبنای اصول کلی انتخاب گردیده اند. در صورت لزوم پس از انتخاب پمپ مربوطه می توانید با کارشناس شرکت تماس حاصل فرموده و از بابت انتخاب خود برای ساختمان اطمینان حاصل فرمایید. در جدول زیر مبنای انتخاب پمپ توان و نوع پمپ بوده که در طبقات و تعداد واحد های مختلف، متغیر است.
پکیج کامل پمپ آب خانگی، ایده آل ترین انتخاب جهت افزایش فشار آب خانگی
اگر از فشار آب واحد آپارتمان، ساختمان یا خانه خود خسته شده اید و به دنبال آن هستید که یکبار برای همیشه مشکل آن را برطرف کنید، به شما قول می دهیم برای شما بهترین پیشنهاد که مشکل شما را یکبار برای همیشه برطرف کند، ارائه می دهیم. برای شروع مشکل خود را انتخاب کنید:
- فشار آب داخل واحد آپارتمان من کم است اما سایر ساکنین مشکلی ندارند.
- ساختمان یک یا دو طبقه تک واحدی
- بیش از یک یا دو واحد در ساختمان ما مشکل آب دارند.
- ساختمان 3 طبقه، 3 واحدی
- ساختمان 4 طبقه، 4 واحدی
- ساختمان 4 طبقه، 8 واحدی
سه مورد بالا مشکلاتی است که اغلب ساکنین خانه ها آن را تجربه کرده اند. به خصوص اگر هنگام احداث ساختمان به شکل مناسب برای سیستم آبرسانی آن فکری نشده باشد، حل این مشکل بر عهده ساکنین خواهد بود. خبر خوب اینکه با تهیه پکیج پمپ آب خانگی میتوانید این مشکل را برای همیشه برطرف کنید.
1 – بهبود فشار آب داخل واحد بدون اتکا به سایرین
اگر شما در طبقات بالایی ساختمان باشید، کاهش فشار آب برای شما بیشتر از ساکنین طبقات پایین تر نمود پیدا خواهد کرد. به همین جهت ممکن است راضی کردن سایر ساکنین به تهیه پمپ آب خانگی یا ارتقاء آن اندکی مشکل باشد. خبر خوب اینکه شما میتوانید برای واحد خود یک پمپ آب بی صدا تهیه کرده و آن را در ورودی واحد خود نصب کنید. با نصب این پمپ ها در ورودی آب سرد واحد خود می توانید فشار آب داخل واحد را افزایش دهید. از مزیت های نصب پمپ آب بی صدا که به پمپ آبگرمکنی نیز معروف هستند، رفع مشکلات فشار کم و آب و روشن نشدن پکیج یا آبگرمکن دیواری است.
2 – ساختمان یک یا دو طبقه تک واحدی
ساختمان های یک طبقه را می توانید با پمپ آب نیم اسب چینی نیز تجهیز کنید (نیم اسب چینی با کیفیت) اما برای ساختمان های دو طبقه اگر اصرار به تهیه پمپ نیم است داشته باشید، بهتر است مدل ایتالیایی آن را تهیه کنید. توصیه ما برای ساختمان های دو طبقه و یا یک طبقه با مصرف زیاد پمپ آب یک اسب است. می توانید از پمپ یک اسب محیطی و یا بشقابی استفاده کنید.
محصولات پیشنهادی :
3 – ساختمان های بالای سه طبقه
اگر می خواهید برای ساختمان سه طبقه به بالا پمپ تهیه کنید باید حتماً از پمپ های یک اسب بخار به بالا استفاده کنید.
- اگر فشار آب شهری در ورودی ساختمان خیلی کم است و یا آب را از چاه می کشید لازم است از پمپ آب جتی استفاده کنید.
- اگر ساختمان شما سه طبقه هست و متراژ طبقات حدود 70 متر است و آب ورودی ساختمان حداقل 1 بار است، پمپ بشقابی 1 اسب نیاز شما را برطرف می کند.
- اگر تعداد طبقات 4 عدد است و متراژ حدود 70 متر است، پمپ جتی 1 اسب پاسخگوی نیاز شماست.
- اگر فشار آب ورودی ساختمان حداقل 1 بار است و ساختمان شما 4 طبقه است، پمپ جتی یک اسب نیاز شما را برطرف می کند.
- برای ساختمان های 5 الی 6 طبقه لازم است بسته به متراژ پمپ آب دو اسب دو پروانه یا 1.5 اسب تهیه کنید.
برخی از مفاهیم اولیه پمپ آب:
پمپ آب وسیله ای است که انرژی الکتریکی را به انرژی جنبشی درون سیال آب تبدیل کرده و آن نیز به منظور انتقال سیال مورد استفاده قرار می گیرد. در زیر برخی از اصطلاحات که باید پیش از انتخاب پمپ با آن آشنا شوید آورده شده است:
نرخ جریان (آبدهی): این متغیر برابر با حاصلضرب سطح مقطع لوله در سرعت آب است و معمول ترین واحد اندازه گیری آن مترمکعب در ساعت یا لیتر بر دقیقه است که در اکثر دیتاشیت ها و کاتالوگ های محصولات هردو این مقادیر قرار داده شده اند.
کاهش فشار: فشار آب در اثر حرکت در مسیر لوله و همچنین موانعی مانند شیر ها، زانویی و ... کاهش می یابد. همچنین افزایش ارتفاع نیز باعث کاهش فشار می شود به گونه ای که هر 10 متر افزایش ارتفاع کاهش 1 بار فشار خروجی را در پی دارد.
هد پمپ: حداکثر فاصله بین پمپ آب تا بالا ترین خروجی که در آن نرخ آبدهی تقریبا" به صفر می رسید.
عمق مکش: اختلاف سطح بین محل قرار گیری پمپ و منبع آب که پمپ توانایی استخراج آب از آن را داراست.
ارتفاع جغرافیایی: مجموع فاصله بین منبع آب (برای مثال عمق چاه یا تانکر یا لوله آب شهری) تا خروجی نهایی (شیر آب)
ضریب اطمینان فشار: فشار آب مورد نیاز در بدترین حالت استفاده و آب ورودی
لینک های مرتبط: