یکی از مواردی در آب که سبب رسوب بیشتر می شود دمای آب است. به عنوان مثال آب سردی که درون پارچ میریزیم هیچگاه رسوب ایجاد نمی کند اما همواره در کف کتری های آب جوش رسوب بسیار زیادی مشاهده می شود. این خود گواه بر این موضوع است. پکیج ها تجهیزات حساسی هستند که در صورت ایجاد رسوب درون آن معمولا” فرایند رسوب زدایی سخت انجام شده و یا باعث ایجاد صدمه در دستگاه می شود. مورد دیگری که رسوب درون لوله ها ایجاد می کند، مصرف بیشتر انرژی و کاهش کارایی پکیج یا آبگرمکن است. رسوب درون لوله باعث ایجاد عایق حرارتی درون آن شده که سبب می شود گرما به راحتی به آب منتل نشود. علاوه بر این افزایش قطر رسوب باعث کاهش جریان عبوری از درون لوله ها و نهایتا مسدود شدن آن می شود. بنا به دلایل ذکر شده معمولا” از یک رسوب گیر پکیج پیش از ورودی آب به پکیج استفاده می شود. این رسوب گیر یا فیلتر پکیج، از ایجاد رسوب درون لوله های پکیج هنگام استفاده از آب گرم جلوگیری می کند. از نظر ساختار دو نوع رسوب گیر برای پکیج وجود دارد:
فیلتر پکیج پلی فسفات :
یک نوع از فیلتر ها که نوع رایج آن است فیلتر پلی فسفات است. این رسوب گیر از نوع مصرفی بوده و با حل کردن فسفات در آب از ایجاد رسوب در آن جلوگیری می کند و به نوعی رسوب از حالت یونی خارج شده و به شکل مولکولی در می آید. مورد مهم در خصوص این فیلتر این است که به دلیل حل شدن فسفات درون آب، خوردن و آشامیدن آب گرم توصیه نمی شود. البته شست و شو توسط این آب ایرادی ندارد.
فیلتر پکیج الکترومغناطیسی :
این نوع از فیلتر ها با ایجاد خاصیت مغناطیسی درون آب از ایجاد رسوب در آن جلوگیری می کنند. به دلیل اینکه انواع با کیفیت پایین در بازار زیاد بوده و مدل های با کارایی قوی غالبا” از قیمت بسیار بالا تری نسبت به نوع پلی فسفات برخوردارند. معمولا” از این نوع فیلتر خیلی استفاده نمی شود.